Hoofdmenu

Actueel

"betaalbare professionele camerabewaking"

"De allernieuwste generatie draadloze inbraakdetectiesystemen"

"Diefstal uit woningen en bedrijven, ook tijdens een verbouwing, neemt toe"Zoeken

Safe4life beveiligingen
Nieuweweg 80
3765 GG Soest

Mob 06-51327344
“Ouderen willen steeds langer, zelfstandig blijven wonen.”

Ouderen willen steeds langer zelfstandig blijven wonen en maken daarin ook steeds meer eigen keuzes. Zonder verder in te gaan op het emotionele aspect van het verlaten van een vertrouwde omgeving, is het voor veel ouderen erg belangrijk om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven functioneren.

Safe4life beveiligingen kan met het draadloze powermaxsysteem, bijdragen aan een veilige gecontroleerde omgeving.

In een eerder op deze site beschreven bericht over diefstal uit woningen, is beschreven hoe succesvol het systeem kan zijn in de inbraakbeveiliging.  Het powermax systeem bezit tevens een uitgebreid pakket aan uitbreidmogelijkheden, om ingeval van nood, anderen te alarmeren.

 

 nooddrukker

Mogelijkheden.

In alle bovenomschreven alarm-situaties zal een alarmmelding worden verzonden naar vier vooraf te programmeren telefoonnummers. Als op het eerste nummer geen reactie komt, wordt het 2e nummer gebeld en daarna het 3e nummer enz. Dit gaat net zolang door tot er een bevestiging is gegeven aan de centrale door het intoetsen van cijfer 2 door de ontvanger van het bericht.

Het bericht bestaat uit een gesproken melding, die aangeeft wat er aan de hand is met de adres gegevens. Tevens wordt er met de bewoner een spreek/luister verbinding tot stand gebracht, door middel van een externe microfoon en luidspreker die door de gehele woning hoorbaar is.

Indien gewenst, zij wij altijd bereid een demonstratie van de mogelijkheden te geven.

Klik hier voor meer informatie over het draadloze systeem. Klik hier voor vragen over onze diensten en producten: