Hoofdmenu

Actueel

"betaalbare professionele camerabewaking"

"De allernieuwste generatie draadloze inbraakdetectiesystemen"

"Diefstal uit woningen en bedrijven, ook tijdens een verbouwing, neemt toe"Zoeken

Safe4life beveiligingen
Nieuweweg 80
3765 GG Soest

Mob 06-51327344
"Diefstal uit woningen en bedrijven, ook tijdens een verbouwing, neemt toe."

Steeds vaker worden woningen en bedrijfspanden, ook tijdens een verbouwing, bezocht door inbrekers. Vooral aan het einde van een (ver)bouw periode worden er waardevolle spullen in de woning of bedrijfspand aangebracht.

Keukenopstellingen en apparatuur, verwarmingsketels en sanitair. Zelfs koperen leidingen zijn gewild. Ook gereedschap, zoals steigers en ladders van de aannemer zijn een doelwit.

Soms is er een bewakingsdienst die een rondje over of langs het terrein rijdt, om vervolgens weer te vertrekken. Deze manier van beveiligingen is volstrekt onvoldoende.

Daarom heeft Safe4life een oplossing die de aannemer evenals de eigenaar van het object een zekerheid biedt:

Een draadloos inbraakdetectie systeem, de Powermaster van Visonic, dit systeem kan voor een bepaalde periode worden gehuurd, om vervolgens eventueel na de oplevering van het pand, achter te blijven als een volwaardig beveiligingsysteem.

Geen extreem hoge kosten.

Voor € 75,- per maand is uw bedrijfspand of woning geheel elektronisch beveiligd, inclusief doormelding middels een GSM module of een aanwezige analoge telefoonaansluiting. De eenmalige kosten voor montage bedragen € 135,-  Zo bent u in ieder geval verzekerd van een veilige bouwperiode. Dit zogenaamde basispakket bestaat uit de centrale apparatuur en 3 stuks infrarood bewegingsmelders. Indien men later overgaat tot aanschaf van het systeem, zullen de huurkosten van 1 maand komen te vervallen. Een mooie gelegenheid om het systeem te testen en tevens uw eigendommen te beveiligen.

Centrale.De centrale, het hart van het alarmsysteem, zorgt er bij een inbraak of rookmelding voor, dat er een alarmsignaal wordt gegeven middels een sirene en of flitser. Bovendien wordt de melding meteen doorgemeld naar een alarmcentrale of mobiele telefoon.Afstandsbediening.
Met de bijgeleverde afstandsbediening schakelt u met één druk op de knop de beveiliging in of uit. De afstandsbediening is uitgevoerd als sleutelhanger. Zo kunt hem altijd heel gemakkelijk bij de hand houden. Tevens kunt u door het indrukken van twee toetsen tegelijk, een noodoproep doen.

Afhankelijk van de situatie, werkt deze zender tot 20 meter rondom de woning. Er kunnen 8 afstandsbedieningen in het systeem worden geprogrammeerd.

Bewegingsdetector. Een bewegingsdetector signaleert bewegingen in combinatie met warmte. Indien er een hond in de woning rondloopt, kan er een speciale detector worden geplaatst.Het basispakket kan worden aangevuld met de volgende componenten:

Magneetcontacten. Het is mogelijk om het raam op een kierstand af te stellen, zodat in de avond/nacht situatie, met een geopend raam kan worden geslapen. Op het moment dat het raam verder wordt geopend, treed het alarm in werking.Rookmelders.Extra rookmelders kunt u naar behoefte laten installeren. De rookmelder waarschuwt u middels de sirene, en geeft de melding door naar meldkamer of mobiele telefoon.

rookmelders kunnen van levensbelang zijn, laat u niet verassen in uw slaap.

Glasbreukmelder.Deze draadloze melder registreert het geluid van brekend glas en geeft een signaal door aan de alarmcentrale.Waterdetector.Deze detector kan geplaatst worden in ruimtes met kans op waterschade (wasmachine, vaatwasser). Zodra de detector met water in aanraking komt, gaat er een signaal naar de alarmcentrale.Draadloos codebediendeel.Met dit paneel in bijvoorbeeld de entreehal, kan het systeem worden bediend door het invoeren van een code. In en uit schakelen van het alarmsysteem, gaat middels een of meerdere afstandsbedieningen. Het is mogelijk het systeem in vooraf geprogrammeerde tijden automatisch te laten inschakelen. Ook is in of uit schakelen mogelijk met uw eigen mobiele telefoon, door simpel in te bellen en dmv een code het systeem te bedienen waar ook ter wereld.Elke melding van inbraak, sabotage of brand zal worden doorgemeld naar 4 in te programmeren telefoonnummers. Vanzelfsprekend kan er ook worden doorgemeld naar een meldkamer en bewakingsdienst.Klik hier voor vragen over onze diensten en producten: